A 2021-es szezon sikerei

Vegyes évet zártunk, de a nehézségek mellett jutott bőven ünnepelni való idén is.

A pandémia által megtört 2020-as év után bizakodva álltunk neki a 2021-es esztendőnek. Visszatekintve elmondhatjuk, hogy vegyes érzésekkel zártuk ezt a szezont, de azért több öröm jutott, mint bánat.

Sajnos a sérülések nem kerültek el minket, Szvoboda Bence sérülései miatt egy versenyen sem tudott elindulni, Varga Mimó és Kiss Márk pedig nem tudtak teljes érték szezont teljesíteni.

A nehézségek dacára volt okunk ünnepelni is, ezeket a pillanatokat a juniorjainknak köszönhettük idén, akik nemzetközi terepen bizonyították eredményességüket. A hazai bajnokság élsport kategóriáiban újra elhoztuk a legfényesebb érmeket, és ezzel az utóbbi évtizedek legeredményesebb hazai motokrossz csapata lettünk.

2021-es hazai eredményeink

Élsport MX Open bajnoki cím (Hugyecz Erik)Élsport MX2 bajnoki cím (Jakob Kristóf)Csapatbajnoki cím (Hugyecz-Jakob-Pergel)

2021-es nemzetközi eredményeink

Junior Világbajnokság 5. helyezés 125cc (Pergel Bence)Európa-bajnoki pontszerzés (Pergel Bence és Jakob Kristóf)ADAC MX Masters dobogós helyezés 125cc (Pergel bence)ADAC MX Masters pontszerzés (Jakob Kristóf és Técsi Márk)Cseh junior bajoki cím 125cc (Pergel Bence)

Teljes verzió