HTS-KTM

Beszámoló

Idei versenyévünk az év közepétől ugyanúgy kiszámíthatatlan és fordulatokkal teli, mint a korábbi időszak.

Júniustól elindult a versenyszezon, azonban a különböző sorozatok egybeesésével szembesültünk, így a csapat, már az induláskor kettészakadt.

Próbáltunk a különböző helyszíneken helytállni, de a felkészülésünk nem minden esetben volt megfelelő. Bár tudatosan készültünk, a kimaradt felkészülési idő látszott a teljesítményeken.

Kitartóan versenyeztünk, terveztünk és végeztük munkánkat. 

Júliustól csapatunkhoz visszatért Szvoboda Bence, aki segíti munkánkat, aktívan készül, de ebben a versenyévben már nem láthatjuk a versenypályán.

Ugyanakkor most újabb nehézséggel kell szembe néznünk a bevezetett határzár miatt. Terveztük a cseh junior, illetve felnőtt bajnokságot, valamint az EMX 125-öt és az EMX 250-et. Némelyikre van kis esélyünk, de a rendelkezésekkel nem szeretnénk szembe menni.

Továbbá örömünkre szolgál, hogy a magyar helyszíneken megrendezik a versenyeket és azokon eredményesen tudunk szerepelni.

Folytatjuk tovább és készülünk a 2021-e versenyszezonra.

Terveink szerint, minden eddiginél tudatosabb és erősebb csapatot építünk. Remélhetőleg a jövő évben már nem kell szembe néznünk a világjárvánnyal, a nemzetközi és magyar versenyek tervezhetően megvalósulnak.

Köszönjük. hogy támogatóink bíznak a csapatban és annak jövőjében.

Folytatjuk az évet, találkozunk a következő magyar versenyen Foktő-n.

Horváth Lajos

Kapcsolodó versenyzők