HTS-KTM

Célkeresztben a nemzetközi sikerek 2023-ban

2023-ban gyökeres változásokkal vágunk neki a versenyszezonnak. Egy sikeres osztrák motoros is csatlakozik hozzánk.

2022-ben tizedik alkalommal hódítottuk el a csapatbajnoki címet, emellett pedig szép egyéni sikereknek is örülhettünk. Idén azonban lezárult egy korszak a csapat életében, a következő esztendőre a nemzetközi szereplést kívánjuk előtérbe helyezni, ennek tudatában alakítottuk át csapatunkat.

A HTS Team nemzetközi motokrosszos alakulata 4+1 versenyző alkotja:

Katona Áron, 12 éves, az ADAC MX Masters és az Európa-bajnokság 85 köbcentis kategóriájában lesz látható egy 85 köbcentis KTM nyergében.

Pergel Bence, 18 éves, az ADAC MX Masters Youngster kategóriájában és az Európa-bajnokság 250 köbcentis kategóriájában indul majd egy négyütemű 250 köbcentis KTM nyergében.

Szvoboda Bence, 30 éves, az ADAC MX Masters királykategóriájában és az Európa-bajnokság Open kategóriájában áll rajthoz egy 450 köbcentis KTM nyergében.



A HTS Team új igazolása a 2023-as évre a 25 éves osztrák Michal Sandner lesz, az Open EB idei bronzérmese. Michael az ADAC MX Masters királykategóriájában és az Európa-bajnokság Open kategóriájában képviseli a HTS csapatot egy 450 köbcentis KTM nyergében.

A +1 versenyző a 24 éves Varga Mimó lesz, aki a tél folyamán kirándulást tesz a SuperEndruo világába (erről a váltásról hamarosan bővebben is tájékoztatást adunk). Az esélyt megadjuk Mimónak, hogy csatlakozzon az ADAC MX Masters sorozaton induló négyeshez abban az esetben, ha sikeresen fel tud készülni a kihívásra.

Az ADAC versenyek és az EB fordulók mellett az osztrák bajnokság is csapatunk célkeresztjében van, de hogy a teljes sorozaton részt tudunk-e venni, azt a hivatalos versenynaptárak kihirdetése után látjuk majd biztosan.

"2012-óta vagyunk jelen a hazai sportéletben, ez idő alatt sikerült mindent megnyernünk, amit lehetett ebben a sportágban. A magyar bajnokság mellett korábban is indultunk nemzetközi viadalokon, de a hazai sorozat mindig elsőbbséget élvezett. 2023-ban ez másként lesz. Nemzetközi csapatunkat sikerorientáltan állítottuk össze. Olyan versenyzőknek szavaztunk bizalmat, akik a korábbi években bizonyították, hogy van keresnivalójuk a határainkon túl. A következő évre a csapattámogatási rendszerünket is átalakítottuk a hatékonyabb működés érdekében. A tél folyamán azért dolgozunk, hogy az előttünk álló esztendő kimagasló nemzetközi sikereket hozzon csapatunk számára." - tekintett a jövőbe Horváth Lajos, csapattulajdonos.

További terveinkről a későbbiekben adunk tájékoztatást a nyilvánosságnak.

Kapcsolodó versenyzők

Kapcsoló képek

HTS Team 2023