HTS-KTM

Csapatverseny: Ajka

Győzelemmel zártuk az évet!

2020-as szezonunk hivatalosan is lezárult. Év elején nagy tervekkel indultunk, de a jelenleg is fennálló vírushelyzet teljesen átírta előzetes számításainkat. Bár egy külföldi bajnokságot se tudtunk befejezni, itthon idén is csapatunkból kerültek ki az Élsport Magyar Bajnokai. 

A Bajnokság befejezésével elérkeztünk az idei utolsó megmérettetéshez, mely az Ajkán megrendezésre került Csapatverseny volt, ahol egyértelmű célunk az összetett első- és második hely megszerzése volt.

Az egész héten tartó esős idő alaposan előkészítette a pályát, viszont az első küzdelmes körök után, szépen kezdtek kialakulni a nyomvonalak. A kvali futamon minden klub egy versenyzőt indíthatott, csapatunk „A” alakulatát Jakob Kristóf, míg a „B” csoportot Técsi Laci képviselte, akik papírforma szerint szállították az 1. és 2. helyet.

A csapatok A, B, és C versenyzői három futamban mérték össze tudásukat. „A” alakulatunkból mindegyik versenyző egy-egy futamgyőzelemmel zárta a napot és a „B” csapat is helytállt a zord időjárási körülmények ellenére. Így az évet megkoronázva, sikerült 8. alkalommal hazahoznunk a legjobb csapatnak járó vándorserleget. 

Most egy kicsit háttérbe vonulunk és gőzerővel készülünk a 2021-es versenyszezonra. Reméljük a következő évben már teljes évadot teljesíthetünk és visszatérhetünk a nemzetközi versenyekre is.


Köszönettel tartozunk Nektek, hiszen rengeteg szeretet és szurkolást kaptunk egész évben! Továbbá köszönjük a pályatulajdonosoknak, akik a kilátástalan helyzet ellenére is vállalták a versenyek megrendezését. Ennyi szurkolót a pálya szélén nagyon rég láttunk Magyarországon!

Végül, akikre egész év során számíthattunk: HELL ENERGY, SILKOLENE, SKORPION EXO, MOTORLINE, AUNER

Kövessetek minket a továbbiakban is, hamarosan friss infókkal jövünk és bemutatjuk a 2021-es csapatunkat!

Viszlát, 2020!

Kapcsolodó versenyek

Kapcsolodó versenyzők

Kapcsoló képek

Csapatverseny: Ajka