HTS-KTM

Hétvégén startol a szezon!

Esztergomban kezdődik a Magyar Bajnokság.

Egy rendkívül hosszú téli szünet után a magyar motorosok abban a kiváltságos helyzetben vannak, hogy a törvényi szabályozások lehetőséget adnak a versenyzésre. Bár ez alkalommal a futamok zárt kapuk mögött fognak zajlani, hatalmas köszönettel tartozunk a rendezőknek, hogy a nehéz körülmények ellenére bevállalták a rendezést, így lehetőséget adva versenyzőink számára, hogy megmérettessék magukat egy nemzetközi mezőnyben, melyre már régóta nem került sor. 

A versenyt megelőzte a téli felkészülés, ami csapatunk számára megtervezetten és tudatosan indult. Ez egy jó ideig remekül működött, aztán jött a hidegzuhany. A sérülések sajnos minket se kerültek el. Először Técsi Laci, majd Varga Imi is kényszerpihenőre került, ugyanakkor az ő sérüléseik kis kihagyás után, újra engedték a motorozást. Majd jött Szvoboda Bence súlyos gerincsérülése, ami sajnos hosszú időre távol tartja versenyzőnket a megmérettetésektől. Sajnos ezzel még mindig nem a teljes sor, hiszen Kiss Márk is újra lesérült és kényszerpihenőre pihenőre szorul.

Hát így állunk most. 

A nehézségek és a Covid korlátozások ellenére továbbra is bizakodók vagyunk és minden eddiginél magasabbra szeretnénk tenni a lécet. 

A 2021-es évben a Nemzeti Bajnokság mellett, a komoly nemzetközi gárdát felsorakoztató ADAC MX Masters teljes sorozatán szeretnénk részt venni. Ezen sorozatok mellett a Közép Európában megrendezendő EMX125, EMX250 és EMX Open versenyek is terveink között szerepelnek, ahol megmérettetjük versenyzőink tudását és felkészültségét. 

Ugyanakkor tervezni továbbra nagyon nehéz, a változásokat követve és elfogadva minden korlátozó intézkedést, nagy várakozással indítjuk az évet. A jelenlegi tervek a nemzetközi viszonylatban legkorábban június közepére teszik a versenykezdést, ami sérültjeink szempontjából kedvező.

Továbbra is gőzerővel készülünk, tervezünk és reméljük, hogy minden sérülés és nehézség ellenére a 2021-es év sikereket hoz versenyzőinknek és csapatunknak.

Kövessetek minket figyelemmel vasárnap közösségi oldalainkon, bár a verseny nézők nélkül fog zajlani, megpróbálunk a lehető legtöbbet tudósítani a helyszínről, hogy első kézből értesüljetek a versenyen történtekről!

Hétvégén start. Magyar OB.

 Ide kattintva elérhető a nevezési lista.

Kapcsolodó versenyek