HTS-KTM

Infók Szvoboda Bence temetéséről

A temetés nyilvános, mindenkit szívesen lát a család, aki szeretné Bencét elkísérni utolsó útjára!

A család ezúton is szeretné megköszönni mindenkinek a segítségét és szeretetét, amit az elmúlt napokban kaptak!

‼️ Megkérünk mindenkit, hogy szombaton a faluban kijelölt parkolókat vegyék igénybe a káosz és a tumultus elkerülése érdekében. A temetést a rendőrség és a polgárőrség biztosítja és segíti.

FONTOS INFÓK BENCE TEMETÉSÉHEZ BALATONBERÉNY POLGÁRMESTERÉTŐL:

Tisztelt Balatonberényiek!

Tájékoztatom Önöket, hogy temetés miatt 2023. június 24- én szombaton településünkön több száz személy érkezése várható. A közlekedési káosz elkerülése érdekében 9-13 óra között a főbb csomópontokban a polgárőrség a rendőrséggel együttműködve irányítja a forgalmat.


A Spar mögötti parkolót kizárólag a temetésre érkezők számára tartjuk fenn, további parkolási lehetőséget a futballpálya mögötti területen biztosítunk, amit az Ibolya u. felől lehet majd megközelíteni. Az Irányi Dániel u. és a Bartók B. u. részleges lezárásra kerül (a temetőt közrefogó utcák), csak indokolt áthaladó közlekedésre lesz lehetőség.
Kérem Önöket, hogy ebben az időszakban ne gépkocsival közlekedjenek a faluban és szíveskedjenek türelmet tanúsítani.

Druskoczi Tünde
polgármester

A faluban valószínűleg majd moccani sem lehet. Kérjük minden temetésre érkezőtől, hogy legyenek türelmesek és előzékenyek egymás iránt. Ha lehetséges, egy személy ne egy autóval érkezzen. Sok, akár ezer feletti résztvevőre számítunk. Vegyünk búcsút Bencétől kulturáltan. A rendőrökkel és a polgárőrökkel ne kerüljön senki szóváltásba, vegyék tudomásul az utasításaikat!

A sajtó munkatársait megkérjük, hogy hagyják gyászolni a hozzátartozókat békében. Nem fognak nyilatkozni a helyszínen senkinek. Csapatunk részéről Nagy Norbert kollégánk, Bence jóbarátja áll a rendelkezésre. Ha van kérdés a temetéssel kapcsolatban a 30/6256-82-77-es számon érik őt el.

Előre is köszönjük az együttműködést!


Kapcsolodó versenyzők