HTS-KTM

Köszönjük, Kristóf!

Az élet úgy alakult, hogy el kell engedjük Jakob Kristófot. Kapott egy olyan ajánlatot egy külföldi csapattól, amivel rendszeres résztvevője lehet az MXGP-vérkeringésének.

Egyik szemünk sír, a másik nevet, hiszen egy tehetséges magyar motokrosszversenyző léphet egy magasabb szintet a karrierjében. De szomorúak is vagyunk, mert kiváltság volt Kristóffal és édesapjával, Bélával együttműködni az elmúlt években.

5 évig segíthettük Kristóf pályafutását a 85 köbcentis kategóriától egészen a felnőtt MX2-es géposztályig. Sok szép közös emlékünk van. Két magyar bajnoki cím MX2-ben, csapatbajnoki címek, ADAC-pontszerzés, Európa-bajnoki szereplés, és persze megannyi pillanat, ami a pályán kívül történt, és örökre velünk maradnak.

Csapattulajdonosunk, Horváth Lajos ezekkel a gondolatokkal búcsúszik Kristóféktól:

"Öt év telt el azóta, hogy csapatunkhoz érkezett egy szorgalmas, motorozni akaró kisfiú, csupaszív apukával és a mögötte álló szerető és támogató családdal. Sok minden történt az elmúlt években, maradandó élményekkel és egy stabil fejlődéssel. A kisfiú felnőtt és most nagy döntést hozott. Végtelenül büszke vagyok arra, hogy hozzájárulhattam a pályafutásához és biztosítottuk annak lehetőségét, hogy Kristófra felfigyeljenek. Az igazi nehéz és rögös út csak most kezdődik, a célok határozottak és küzdeni kell a megvalósításért. Kristóf és Béla, jó volt Veletek, köszönöm az éveket! Kívánok minden jót, szerencsét és sikereket a csapat és családom nevében."