HTS-KTM

Közlemény

Legfrissebb hírek csapatunkról.

Kedves Barátaink, Támogatóink, Szurkolóink és motcross rajongók!

2020 mindenki számára érdekes és kiszámíthatatlan fordulatokat hozott. A csapat számára már az évkezdet is nehezen alakult a személyi változások, majd a megjelenő és azóta is kiszámíthatatlan járványhelyzet miatt. Ennek következménye, hogy a háttérgazdaság helyzete is megváltozott Európa szerte. A motorsport csakis akkor működhet, ha a gazdaság is rendben van. A mindenkit súlytó nehézségek és a Covid19 járvány egészében átírta a 2020-as versenyévet.

Most végre megkezdődhetett a szezon, de meggyőződésem, hogy a jelenleg tervezett versenysorozatok időpontjain és a helyszínein még változtatások lehetségesek.

A csapatról: 

2020-ban jelentős változtatások zajlottak a versenyzői állományban és háttérmunkában is egyaránt. Versenyzőink a tervezhetőség hiányában egyéni felkészülést végeztek, az igazi csapatmunka csak júniusban vehette kezdetét. Emellett junior versenyzőink kivétel nélkül kategóriát váltottak. 

Az idei évben csapatunk számára teljesíthető versenysorozatoknak a Magyar Bajnokságot és a Cseh Junior, illetve Felnőtt Bajnokságot találjuk. Az év további részében ezeken a bajnokságokon tervezünk részt venni, ugyanakkor az időpontok ütközései miatt már az első hivatalos megmérettetéseken ketté kellett osztani versenyzőinket.

Reményeink szerint a versenynaptár Augusztus végéig nem változik, így teljes csapatunk részt vehet majd a Magyar Bajnokság következő két fordulóján, Gyálon és Tápióbicskén.

Az idei versenyszezon további részét, már a következő, 2021-es év felkészülésére fogjuk fordítani.

Változások:

Szvoboda Bence visszatért csapatunkhoz, újból megkezdtük a közös munkát. Bence visszatérése a versenypályára egészségügyi és fizikai állapotának függvénye. 

Brian Hsu-val a közös munkánk és együttműködésünk megszűnt. Briant idézve, nekik más tervük van és ők professzionálisan végzik dolgukat. Kívánunk Nekik további sikereket!

Összegezve:

Meggyőződésem, hogy a csapat továbbra is jó úton jár, próbálunk építkezni az idei év nehézségeiből és megpróbáltatásaiból. Továbbra is minden erőnkkel azon vagyunk, hogy versenyzőink karrierjét minél hatékonyabban tudjuk segíteni. Köszönjük a folyamatos szurkolást és biztatást, ami csapatunk és versenyzőink irányába érkezik. Továbbá köszönjük kiemelt támogatóinknak: Silkolene Motorolajok, HELL ENERGY, SCORPION SPORTS EUROPE Motor Line Kft., Czencz-Motors Kft, MxMania Moto Depo, HAVASI Suspension. Motorjaink továbbra is remekül teljesítenek, köszönjük a KTM-nek és a HP Motor-nak. 

Végül néhány válasz kérdéseitekre, amiket Tőletek kaptunk:

- Az elmúlt héten Kaplice-ben ténylegesen fékhibákkal küzdött több versenyzőnk is, melyeket versenybalesetek és kisebb ütközések idéztek elő, ezek elkerülhetetlenek versenyzés közben, főleg egy nemzetközi megmérettetésen.

- A jelenlegi cseh csapatunkkal Bencén keresztül már hosszabb ideje kapcsolatban álltunk, majd év elején úgy határoztunk, hogy a 2020-as évet kooperációban fogjuk megpróbálni és így részt venni a cseh versenyeken. Mára ebből az együttműködésből csak a közös név maradt és Csehországban az Ados megjelenés. Ebben semmilyen üzleti titok nincs. Ezekre a versenyekre cseh csapat nevez minket és biztosítja a helyet számunkra, ugyanakkor HTS eszközeivel és hátterével versenyzünk.

Kövessetek Bennünket, hajrá HTS!

Üdvözlettel: Horváth Lajos

Kapcsolodó versenyzők