HTS-KTM

Nyitótájékozatató 2020

Változás, megújulás!

Egy évtizede nyújtok támogatást tehetséges, igazi versenyszellemmel megáldott helyi fiataloknak, hogy sikeres versenyzőkké válhassanak.

2011-ben, hoztuk létre a csapatot, ami megfelelően összefoghatta versenyzőinket. Mindössze egy év elteltével megtörtént a nagy áttörés, hiszen 2012-ben már a hazai élversenyzők is a csapat színeit képviselték. Folyamatos elkötelezettségünk és kemény munkánk évről – évre egyéni- és csapatbajnoki címeket eredményezett. Mivel az európai privát csapatok komoly kihívóivá váltunk nagy hangsúlyt fektettünk nemzetközi szintű megjelenésünkre. Az elmúlt években versenyzői állományunk folyamatosan változott, fejlődött. Elkötelezetten törekszünk arra, hogy motorosaink nemzetközileg jegyzett -nívós mezőnyben is komoly eredményeket felmutató- sportolók legyenek. Voltak hullámvölgyek, feszültségek, de sikereink magukért beszélnek, hazánkban is bebizonyítottuk, hogy Magyarországról is lehetséges nemzetközileg elismert és versenyképes csapatot létrehozni. Jó például kívánunk szolgálni követőink felé.

Hiszek abban, hogy magyar szívvel magyar versenyzőkkel kell harcolnunk a magyar dicsőségért!

Az eltelt idő alatt sokat tanultam, így kijelenthetem, hogy az átélt öröm, siker és fejlődés az eredményes folytatás útjára vezet. 2020. a változás éve, mivel nem sikerült megállapodnunk Szvoboda Bence nélkül kezdtük meg az idei felkészülést. Az ajtót azonban nem csuktuk be végleg, kapcsolatban maradunk, hiszen ki tudja mit hoz a jövő? A csapat a megújulás és további sikerek útjára lépett, ebben komoly szerepet szánunk a fiatal versenyzőknek. Új csapattagunk a híres hazai motocross dinasztia legifjabb tagja Técsi László Márk, így versenyzőink a junior és felnőtt kategóriákban egyaránt jelentős erőt képviselnek. 

Folytatjuk a munkát, a csapatvezetés minden eddiginél elszántabb, határozott és reális célokat tűztünk ki, amelyeket sok munkával és kitartással érünk el. Bízunk támogatóink és követőink segítségében.

Kövessetek minket, hiszen hamarosan jön a részletes csapatbemutató és a konkrét versenytervezet!

Horváth Lajos

-csapattulajdonos-