HTS-KTM

Ried: Katona Áron győzött

Nem volt ellenfele 12 éves motorosunknak az osztrák bajnokság legutóbbi versenyén. Varga Imre 10. lett a királykategóriában.

Az ausztriai Mehrnbachban (Ried im Innkress) rendezték az Osztrák Motokrossz-bajnokság soron következő futamait. A HTS színeiben Katona Áron és Varga Imre 'Mimó' indult.

Áron számára az MX85-ben nem okozott gondot a 38 fős mezőnyben a tisztes helytállás, a kvalifikációt toronymagasan megnyerve, az első futamon rajt-cél győzelmet szerzett, több mint egy perccel megelőzve a teljes mezőnyt.

A második futam rajtjánál Áron visszacsúszott a negyedik pozícióba, de három kör elteltével már újra az élre állt, és nem is engedte ki a kezéből a győzelmet. Áron jelenleg a bajnokság második helyén áll 3 pont lemaradásban úgy, hogy nem tudott idén elindulni minden osztrák bajnoki fordulón.

Mimó az Open kategóriában tehette próbára magát. A kvalifikáción a 10. időt szerezte meg. Az első futamban egy rossz rajt után a 13. pozícióban végzett, a második felvonásban pedig a 10. helyen finiselt. A napi értékelésben is a 10. helyen zárt győri versenyzőnk.

Kapcsolodó versenyzők