HTS-KTM

További kényszerpihenőn Szvoboda Bence

Újabb sérülés érte versenyzőnket, idén már nem ül nyeregbe. 2022-re koncentrálunk.

Hihetetlen balszerencse-sorozat sújtja legeredményesebb motokrosszosunkat. Szvoboda Bence alig épült fel márciusi csigolyatöréséből, a nyáron egy balszerencsés mozdulatnak köszönhetően meg kellett műteni a térdét. A hírt tegnap közölte facebook-oldalán. Ezt a posztot szó szerint idézzük az alábbiakban:

Ez egy ilyen év...

Nem igazán tudok mit mondani, sajnos emiatt a térdsérülés miatt idén már nem láthattok motorozni.
Mindent megtettem azért, hogy idén a legjobb a formámat mutathassam. A tél során sokkal tudatosabban készültem, mint valaha. Nagyon jó formában is voltam. Aztán jött a motorhiba miatti csigolyatörésem március elején...

Minden csalódottságom ellenére összeszedtem magam, türelmesen megvártam abban a rohadt fűzőben, hogy a csigolyám összeforrjon és motorra ülhessek újra. Megint csak nagyon sokat dolgoztam azon, hogy versenyképes állapotba kerülhessek. Az első motorozásaim egyikén egy banális szituációban elakadt a lábam, és a jobb térdem a rossz irányba visszahajlott.


A keresztszalagom elszakadt, műteni kellett, ami ma 5 hetes. (Ez nem a már műtött térdem. Most mindkettő fel van már vágva szerencsére). Annyira padlóra kerültem lelkileg, hogy nem volt kedvem semmihez. Még ennek a posztnak a megírásához sem, mert már tényleg nehéz megélni ezeket a pofonokat. Nagyon sok munka ment a kukába megint, és kezdhetek mindent elölről.

DE NEM ADOM FEL!

Ahogy mondani szokták, a nehéz időkben ismerszik meg, hogy kik azok, akik melletted vannak. Csapatom, a HTS Team a történtek ellenére teljes vállszélességgel mögöttem van, és továbbra is támogat abban, hogy visszatérjek a versenypályákra. Hatalmas köszönettel tartozom ezért Horváth Lajosnak, illetve mindazoknak, akik támogatnak ezekben a nehéz időkben.

Ez az év már elment, de századszor is össze fogom kaparni magam a padlóról, és 2022-ben megvalósítjuk azt, amit ebben az évben szerettünk volna!

Mielőbbi feléülést kívánunk, és várunk vissza a versenypályákra, amint azt az állapotod megengedi!

Kapcsolodó versenyzők